Uncategorized

Godt Nytår

Godt Nytår.

 Vi i bestyrelsen, håber alle er kommet godt ind i det nye år 🙂

Siden vi gik på juleferie, er der jo indført skærpede restriktioner, i rigtig mange kommuner, herunder også Aalborg.
De blev for et par dage siden forlænget til og med d. 17. Januar 2021. Derfor kommer vi heller ikke i gang med træningen på 15m banen, da al indendørs idræt er lukket ned.

Om vi får lov til at starte op mandag d. 18. må vi vente og se, vi skal nok skrive herinde, når der bliver meldt ud om det.

Vinterskydningen på Kimbrerhøje på 200m og 300m, i morgen lørdag d. 2. januar er også aflyst, af hensyn til de høje smitte tal der er for nuværende.

Reglen er, at udendørs idræt er tilladt med max 10 personer på banen og det har vi jo prøvet før jul, hvor det godt kunne lade sig gøre at gennemføre. Men som sagt har vi valgt at udvise samfundssind og IKKE holde åbent i morgen.

D. 16. januar er jo også skemalagt, men den holder vi åbent lidt endnu, hvis smitte tallet går ned af, er det muligt, at vi holder åbent den dag, men det besluttes først senere. Hvis der omkring torsdag, fredag d. 14.-15. bliver meldt ud, eller før, at man vil lempe restriktionerne, fra mandag d. 18., så mener vi godt det vil være forsvarligt, at gennemføre skydning d. 16., men det kommer helt an på, om der kommer styr på smitte tallet 🙂

Vi skal nok skrive herinde så snart vi ved noget.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *