Kimbrerhøje

Elektronisk markering på alle baner.

Alle vores baner er udstyret med elektronisk markering. På langdistancebanen benyttes der Kongsberg, og på 50m banen benyttes der Megalink.

Standpladser

50m bane

Vi har 6 flotte standpladser på 50m, hvor der skydes med salonriffel cal. 22.

100, 200 & 300m bane

Vi har 10 standpladser på langdistanceafsnittet. Fra de første 6 standpladser kan man skyde på 200m og 300m. Fra de sidste 4 standpladser skydes der på 100m.

På 100m er det muligt at tage den obligatoriske skydeprøve, som man skal have for at komme til riffelprøve. Aalborg Jægerklub stiller hjælpere til rådighed til at gennemfører skydeprøven med dig. Prøven koster 300 kr.

Buebane

Vi har i 2021 lavet 2 buebaner. De kan benyttes af alle. Vi har 2 buer til rådighed, men det er også tilladt at medbringe sin egen bue, hvis man fx. vil træne med sin jagtbue. Der er en bane med en ringskive og en bane med en halmskive.

Skiver

50m bane

Vi har 8 skiver på 50m, hvor der skydes med salonrifler (cal.22)

Det er muligt at indskyde sin salonriffel til jagt.

100m bane

Vi har 4 skiver på 100m, som er til indskydning af jagtrifler. Der er både mulighed for at skyde på ringskiver og bukkeskiver.

200m bane

Vi har 6 skiver på 200m, hvor der kun må skydes med banerifler (konkurrencerifler)

Vi har monteret en kikkert på nogle af klubbens banerifler, så det er muligt for unge jægere at træne på 200m.

300m bane

Vi har 4 skiver på 300m, hvor der kun må skydes med banerifler (konkurrencerifler)

Udstyr

Alt det nødvendige udstyr er muligt at låne hos os.

Opholdslokaler

I vores klubhus finder du toiletter og et lækkert lounge område hvor der er mulighed for at sidde og slappe af eller hygge før og efter skydning. Vi har også en dejlig terrasse med en grill. I cafeen kan man købe både pølser og bøfsandwich som kan laves på grillen. Det er også muligt at købe øl og sodavand i cafeen, til meget gode priser.